Coachpraktijk De Hartenboom

Coachpraktijk De Hartenboom
Leestijd: 1 minuut

In onze opvoeding en in onze hectische maatschappij hebben wij niet geleerd te luisteren naar wat ons lichaam ons te vertellen heeft. We zijn gerationaliseerd waardoor we te veel ‘in ons hoofd’ en te weinig ‘in ons lichaam’ zitten. Dat is jammer, want juist ons lichaam bevat informatie waar we veel van kunnen leren.

We zijn zo goed geworden in ons denken dat we daarmee onszelf voor de gek kunnen houden en dat kunnen we heel lang volhouden. De patronen die we vanaf onze vroege jeugd hebben ontwikkeld zijn daar een voorbeeld van.

Het lichaamsgericht coachen heeft als doel om weer contact te krijgen met het lichaam en om daaruit de informatie omhoog te halen die we nodig hebben om vrij te komen van onze patronen. Het lichaamsgericht werken brengt je in contact met je emoties en gevoelens.

Voor coachpraktijk De Hartenboom is een eenvoudige website gemaakt met als uitgangspunt het Divi thema van Elegant Themes. Kenmerkend is de afwisselend drie of vier koloms indeling binnen een ‘boxed’ layout met een vaste, verticale navigatie. De nieuwe site is een voortzetting van een bestaand ontwerp maar is in tegenstelling tot zijn voorganger responsive zodat de site ook op tablets en mobiele telefoons goed leesbaar is.

 

 

Peter Oostelbos
Peter Oostelbos De Hartenboom
“In de wereld van de websitebouwers neemt Ron Pluylaar een unieke plaats in. Hij behoort niet tot de gemiddelden van dertien in een dozijn. Ron steekt hier ver bovenuit.Waarom? Ron luistert heel goed naar jouw wensen en eisen. Hij onderzoekt wie jij bent in relatie tot die wensen en eisen en in relatie tot het onderwerp van de website. In korte tijd is het voor hem heel duidelijk wat de uitstraling van de website moet zijn. Het lijkt wel alsof hij hiervoor een extra zintuig gebruikt. En dat is prettig, zowel voor hem, als voor jou, de klant. Zijn enorme kennis van WordPress in combinatie met een vrijzinnige creativiteit én een eigen-wijs sausje daaroverheen levert in korte tijd een prachtig resultaat op. Technisch zit het goed in elkaar. Hij regelt desgewenst alles wat er voor de implementatie van de website geregeld moet worden, inclusief een instructie over hoe je zelf de website kunt gaan onderhouden. En dit alles voor een zeer aantrekkelijke prijs!”

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Pin It on Pinterest