Kempler Instituut Nederland

Kempler Instituut Nederland
Leestijd: 1 minuut

Het Kempler Instituut Nederland is een instituut voor opleiding, nascholing, methodiekontwikkeling en beroepsinnovatie op het gebied van psychosociale hulpverlening, gestaltgezinsbehandeling en supervisie. Al meer dan dertig jaar zet de ervaren staf zich in voor de opleiding en nascholing van zelfbewuste, krachtige en integraal werkende professionals die weten hoe zij de cliënt en zijn netwerk moeten activeren en die een persoonlijke en betrokken beroepshouding nastreven.

In 1980 richtten Roel en Sonja Bouwkamp en Sjef de Vries, in samenwerking met de Amerikaanse pionier in de gezinstherapie Walter Kempler, het Kempler Instituut Nederland op. Walter Kempler werkte jarenlang nauw samen met Fritz Perls, de grondlegger van de Gestalttherapie. In de loop der jaren is het KIN uitgegroeid tot een toonaangevend opleidingsinstituut binnen het maatschappelijk werk, de geestelijke gezondheidszorg en de Jeugdhulpverlening. Het Kempler Instituut werkte voor diverse opleidingsinstituten in verscheidene Europese landen.

Voor het Kempler Instituut is een nieuwe WordPress website opgeleverd waarbij het Divi Framework het uitgangspunt was.  Het Kempler Instituut wilde graag een zoekmogelijkheid op de website om aangesloten Praktijken eenvoudig te kunnen ontsluiten. Om dat mogelijk te maken is de WordPress plugin ‘WP Store Locator‘ gebruikt.  Een schemvullende header opent de site en zorgt ervoor dat de inschrijving voor de Nieuwsbrief maximale aandacht krijgt. Alle foto’s die gebruikt worden zijn gemaakt tijdens één van de trainingsbijeenkomsten van het Kempler Instituut zodat we stock foto’s zoveel mogelijk konden vermijden.

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Pin It on Pinterest