Lean Six Sigma Coaching

,
Lean Six Sigma Coaching
Leestijd: 2 minuten

LSSC – Lean Six Sigma Coaching verzorgt interactieve trainingen, e-Learning, coaching en workshops op het gebied van Lean Management en Lean Six Sigma. Lean richt zich op de verspillingen en de flow van de werkzaamheden in de organisatie. Met de methodieken van Six Sigma worden de variaties in de procesprestaties zodanig in kaart gebracht dat continu optimalisatiemogelijkheden zichtbaar zijn. Door vanuit het standpunt van de klant alle activiteiten zuiver te beoordelen, wordt tegen minimale inspanning maximale waarde voor de klant bereikt. Het resultaat is verbeterde kwaliteit, vermindering van kosten en winstoptimalisatie. Ook is verhoging van de klanttevredenheid en meer motivatie en betrokkenheid van de medewerkers duidelijk zichtbaar.

Samen met Joop Buunk, de drijvende kracht achter Lean Six Sigma Coaching is een e-learning website opgezet die is gebaseerd op het WPLMS WordPress thema. WPLMS is een all-in-one e-learning oplossing gebundeld met een specifiek voor het LMS ontworpen front-end. WPLMS, voluit WordPress Learning Management System is gelanceerd in 2014 en heeft zich in de afgelopen jaren weten op te werken tot een speler van formaat. Het is een uitgebreid LMS dat een fors aantal nuttige plugins samenpakt in één compleet pakket. Zo wordt BuddyPress ingezet om een community te kunnen bouwen van studenten en is er de specifieke forum functionaliteit van BBPress. Ook de populaire webshop plugin WooCommerce maakt deel uit van het geheel en stelt je in staat om cursussen on-line te verkopen.Voor off site traingen is er de Event ON kalender functionaliteit. Voor de ontwerper is er tenslotte ook nog de WPBakery Visual Composer front-end editor plugin.

Dat alles maakt van WPLMS wel een complex product waarvan je de implementatie niet moet onderschatten. Ook al kan WPLMS zich nog niet meten met een specifiek LMS als Moodle of Canvas, het is een serieuze kandidaat voor hen die het gemak van WordPress willen combineren met een overcompleet, flexibel en schaalbaar LMS.

 

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Pin It on Pinterest