Meubelwerkplaats De Sittekist

Meubelwerkplaats De Sittekist
Leestijd:1 minuut

De Sittekist bestaat sinds 1988 en is gespecialiseerd in reparatie van houten voorwerpen in het algemeen, meubels en stoelen in het bijzonder. De workshops houtdraaien zijn een groot succes: aan het eind van de dag gaat de deelnemer zichtbaar voldaan met een zelfgemaakt werkstuk naar huis.

 

 

Voor Meubelwerkplaats De Sittekist is een nieuwe website gemaakt  waarvoor het Divi thema van Elegant Themes als uitgansgpunt diende. De site is kleurrijk, met een strakke vlakverdeling en veel aandacht voor de afbeeldingen die een indruk geven van het werk dat Peter maakt en de activiteiten rondom workshops. Door overal gebruik te maken van zogenaamde ‘gutterless columns’ kon de strakke indeling tot stand komen waarbij de gekozen achtergrondkleuren ook bij kleinere schermen (waar de hoogte van kolommen kan gaan afwijken) toch voor een viseel aantrekkelijk geheel zorgen.

Peter Oostelbos
Peter Oostelbos De Sittekist
“In de wereld van de websitebouwers neemt Ron Pluylaar een unieke plaats in. Hij behoort niet tot de gemiddelden van dertien in een dozijn. Ron steekt hier ver bovenuit.Waarom? Ron luistert heel goed naar jouw wensen en eisen. Hij onderzoekt wie jij bent in relatie tot die wensen en eisen en in relatie tot het onderwerp van de website. In korte tijd is het voor hem heel duidelijk wat de uitstraling van de website moet zijn. Het lijkt wel alsof hij hiervoor een extra zintuig gebruikt. En dat is prettig, zowel voor hem, als voor jou, de klant. Zijn enorme kennis van WordPress in combinatie met een vrijzinnige creativiteit én een eigen-wijs sausje daaroverheen levert in korte tijd een prachtig resultaat op. Technisch zit het goed in elkaar. Hij regelt desgewenst alles wat er voor de implementatie van de website geregeld moet worden, inclusief een instructie over hoe je zelf de website kunt gaan onderhouden. En dit alles voor een zeer aantrekkelijke prijs!”

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Pin It on Pinterest