Sourchan

Sourchan
Leestijd:1 minuut

Sourchan helpt veranderingen te laten slagen!

Sourchan helpt u graag om uw organisatorische, beleidsmatige en veranderkundige vraagstukken te adresseren. Sourchan is een organisatieadviesburo dat helpt veranderingen te realiseren in organisaties, teams en mensen. Op ieder punt van een verandertraject: van visie tot implementatie. Sourchan helpt u grip te houden op het veranderproces en ervoor te zorgen dat de verandering duurzaam is en beklijft.  Samen werken we toe naar duurzame oplossingen die beklijven. Voor wie? Voor bedrijven, publieke organisaties, teams, individuen.

 

 

Voor Sourchan is een website gemaakt waarbij het Divi thema van Elegant Themes het uitgangspunt vormde.  De website is volledig  ‘responsive’ en oogt dus ook goed op tablets en smartphones. Naast de standaard elementen die beschikbaar zijn in de Divi  Builder zijn er op diverse plekken extra css elementen toegepast om de site te verlevendigen.

Maaike van Walstijn
Maaike van Walstijn Sourchan
‘Ik ben erg tevreden over Ron Pluylaar, de bouwer van mijn site. Hij denkt met je mee, hij doet wat hij belooft en vaak zelfs veel meer dan dat. Ondanks zijn andere werkzaamheden is hij heel goed bereikbaar en een kanjer in het oplossen van problemen.’

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Pin It on Pinterest