Leestijd: < 1 minuut

Voordelige oplossingen voor ZZP en MKB

WordPress & Sensei

Ons tarief voor een WordPress site begint bij 799,– Euro. Voor een Sensei elektronische leeromgeving in het WordPress CMS is dat 999,– Euro. Het verschil zit hem in de licentiekosten van Sensei. De genoemde prijzen zijn “vanaf” prijzen. Een overgroot deel van de sites zal gerealiseerd kunnen worden voor dit “basisbedrag”. Indien er veel content overgezet moet worden uit een oude site, er exotische plugins in gebruik genomen moeten worden of er speciale wensen met betrekking tot maatwerk zijn dan zal een offerte hoger kunnen uitvallen. Ons uitgangspunt is echter dat een volledige functionele site met meerdere pagina’s content, portfolio’s, reactieformulieren en een goed ingeregelde Search Engine Optimization (SEO) voor een basisbedrag gerealiseerd moet kunnen worden.

Alle genoemde bedragen zijn exclusief 21% BTW.

Moodle

Ons tarief voor een Moodle omgeving begint bij 1199,– euro. Moodle is een redelijk complex product dat wij voor U op maat kunnen inrichten. Afhankelijk van de hoeveelheid aan cursussen en cursusmateriaal dat overgezet moet worden naar een nieuwe Moodle omgeving kan de prijs oplopen tot enkele duizenden Euro’s. Heeft U interesse in een Moodle omgeving, neem dan contact met ons op.

Alle genoemde bedragen zijn exclusief 21% BTW.

Onderhoudscontract

Als eigenaar van een klein bedrijf of als ZZP’ er ben je als het een beetje meezit druk om je klanten te bedienen, nieuwe prospects te benaderen en daarnaast wordt je ook nog geacht een administratie te voeren. Dan wil het noodzakelijke onderhoud aan je website er wel eens bij inschieten.

Toch is het belangrijk om je website goed te onderhouden. WordPress en eventuele plug-ins dienen up-to-date te blijven en zo nu en dan moet de content opgeschud, verfrist en uitgebreid worden. Allemaal tijdrovende zaken maar wel dingen die hopelijk bijdragen aan het succes van je onderneming. Waarom zou je er niet voor kiezen om voor een bescheiden bedrag voor de periode van 1 jaar geheel ‘ontzorgd’te worden. Sites & Learning kan je voor 399,– Euro per jaar volledig ‘ontzorgen’. We doen alle updates van WordPress en alle gebruikte plug-ins. We houden nieuwe ontwikkelingen in de gaten en denken actief met je mee als het gaat om manieren om je website nog beter te laten functioneren. We kijken naar je SEO en eventuele social media integratie’s (Facebook, Twitter, Google+ en LinkedIN) en we doen niet moeilijk als je er een keer een pagina bij wilt laten maken. Wilt U zich ook volledig laten ‘ontzorgen’ voor nog geen 35 Euro per maand?

Alle genoemde bedragen zijn exclusief 21% BTW.

Vraag nu een offerte aan

Websites & E-Learning voor ZZP en MKB

Pin It on Pinterest