Leestijd: < 1 minuut

Sites & Learning

Websites en E-Learning omgevingen voor ZZP en MKB bedrijven

 

Sites & learning bouwt websites en elektronische leeromgevingen voor zelfstandige ondernemers en bedrijven in het Midden en Kleinbedrijf. Een functionele en aantrekkelijke website is het visitekaartje van uw onderneming. Tegenwoordig is het relatief eenvoudig om een aantrekkelijke website samen te stellen met behulp van diverse software paketten die gratis, of tegen geringe kosten beschikbaar zijn.

WordPress & Moodle

Sites & Learning  is een éénmansbedrijf.  Wij maken websites met gebruik van het WordPress Content Management Systeem en kunnen desgewenst e-learning modules aanbieden in WordPress of in Moodle omgevingen. We richten ons specifiek op “collega” zzp’ers en kleine bedrijven omdat we denken dat we in staat zijn om aantrekkelijke sites op te leveren voor een bescheiden prijs. Wij bouwen uw website vanaf 750,– (exclusief eventuele licentiekosten) en we sturen de rekening pas wanneer U 100% tevreden bent met het eindresultaat. We werken bewust niet met uurtarieven. Ervaring leert dat het beter is om samen met een opdrachtgever zo goed mogelijk af te spreken wat de gewenste functionaliteiten zijn en daar een offerte op te baseren. U weet dus altijd waar U aan toe bent.

Onderhoudscontract

We streven ernaar om onze klanten zoveel mogelijk te “emanciperen”, goede handleidingen en, indien gewenst, één op één trainingsdagen moeten ervoor zorgen dat U straks zelfstandig de website kan onderhouden en nieuwe content kan plaatsen. Mocht U onverhoopt toch hulp nodig hebben dan is er de mogelijkheid om een ticket aan te maken in ons support systeem en dan helpen we U graag. Ook kunt u een jaarlijks onderhoudscontract afsluiten waarbij het gehele beheer van uw website bij ons komt te liggen zodat U zich op uw onderneming kunt focussen.

Voor meer informatie of een vrijblijvende kennismaking kunt U contact opnemen via het Contactformulier.

Sites & Learning

Sites & Learning helpt U op weg om een nieuwe website te maken in WordPress of een E-Learning omgeving te maken in Moodle of Sensei. Tevens kunt U bij ons terecht voor onderhoudscontracten voor uw WordPress of Moodle omgeving. Nieuwsgierig geworden? Neem contact met ons op !

Archieven

Pin It on Pinterest